Senioren telefoon merken

Senioren telefoons worden door verschillende producten gemaakt. Er zijn producenten die de senioren telefoon als aparte productcategorie hebben toegevoegd aan hun assortiment, maar er zijn ook bedrijven die zich volledig hebben toegelicht op het ontwikkelen en produceren van telefoons voor senioren.

Omdat een zo duidelijk mogelijk overzicht te bieden, streven wij ernaar om de verschillende seniorentelefoon merken te onderscheiden zodat u het merk kunt vinden dat bij u past. Realiseer daarbij ook dat ook voor senioren telefoons goedkoop is duurkoop geldt. In de acht jaar ervaring die wij hebben met senioren telefoons hebben wij geleerd dat u beter bij sommige merken vandaan kunt blijven, maar dat er gelukkig ook merken zijn die zeer de moeite waar zijn.

fysic

Fysic is een Nederlands merk dat onderdeel uitmaakt van Hesdo B.V. Opgericht in 1973, is Hesdo B.V. uitgegroeid tot een multinational met kantoren over de hele wereld en neemt een voortrekkersrol in de ontwikkeling van elektronica en telefooncommunicatieproducten voor consumenten. Naast Fysic vallen ook Alecto en Profoon onder Hesdo B.V.

emporia

Emporia is het bedrijf dat is opgezet door D.I. Albert Fellner in 1991. Sinds 2001 is dit bedrijf volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van mobiele telecommunicatiemiddelen voor ouderen. Emporia produceert dus uitsluitend senioren gsm’s en geen vaste senioren¬†toestellen.

doro

Doro is een producent van elektronica speciaal voor senioren. Alhoewel de productenrange van Doro zich niet beperkt tot seniorentelefoons, behoort Doro wel tot producent van de betere senioren telefoons.